Alapítva: 1951

 

 

 

 

 

 

 
 

A klasszikus nyomdai megjelenés mellett a Rádiótechnika folyóirat digitális online formában is hozzáférhető az Olvasók és Előfizetők számára.

 

A 2022/02 februári lapszámot az érdeklődők számára is elérhetővé tesszük. A megjelenítéshez szükséges adatok --> felhasználónév:radiotechnika, jelszó:radiotechnika. A lapszám itt érhető el. A lehetőség visszavonásig érvényes.

 

Digitális online előfizetési ajánlatunk itt érhető el.

A digitális lapszámok a kiadótól kapott elektronikus hozzáférési adatokkal jeleníthetők meg a radiotechnika.hu/archivum.html oldal segítségével. Ezeket az adatokat a digitális online előfizetés díjának beérkezése után küldjük emailben a felhasználó számára. A digitális tartalom megjelenítéséhez csupán egy korszerű internetböngésző szükséges. A digitális Rádiótechnika olvasásához nem kell és nem is lehet külön programot letölteni, telepíteni, így operációs rendszertől és eszköztől függetlenül ugyanúgy olvasható Win/Linux PC-n, Androidos eszközökön, vagy éppen Apple gépeken is.

A digitális online előfizetés a tartalom elolvasását és képernyőképek készítését teszi lehetővé, a tartalom letöltését és nyomtatását nem. Ha fizikailag is meg szeretné kapni a megújuló Rádiótechnikát, javasoljuk a nyomtatott kiadás megvásárlását/előfizetését.

Technikai információ: az olvasási élmény biztosításához viszonylag nagy fájlméretekkel dolgozik a megjelenítő alkalmazás. A felhasználóoldali internet sebessége nagymértékben befolyásolja a lapozott oldalak betöltődését. Átlagos mobilnet esetén a kezdőoldal betöltése jellemzően 8-10 mp alatt történik meg.

 

Press4world Media Kft.

Press4world Media Kiadó

 
Minden jog fenntartva. © 2022 Press4world Media Kft.